Over ons

Solar-OnTheGo is een innovatief bedrijf dat draagbare zonne-energieoplossingen biedt. Wij leveren compacte en duurzame producten waarmee klanten overal en altijd toegang hebben tot betrouwbare energie. Van draagbare zonnepanelen tot handige oplaadstations, wij streven ernaar om duurzame energie toegankelijk te maken voor iedereen, waar ze ook zijn.

Ontstaans geschiedenis

Wij, de oprichters van Solar-OnTheGo, delen een gemeenschappelijke visie van een wereld waarin duurzame energie toegankelijk is voor iedereen, overal. Het begon allemaal met ons gezamenlijke geloof in de kracht van de zon als een onuitputtelijke bron van energie. Samen vormden we een team van gedreven ondernemers en tech-enthousiastelingen met de ambitie om draagbare, betrouwbare energieoplossingen te creëren.

Bruce Wayne, CFO Solar-OnTheGo

Hoe we zijn gestart

Samen hebben we de ideeën omgezet in actie. We brachten deskundigen samen op het gebied van zonne-energie, productontwikkeling en ondernemerschap om innovatieve oplossingen te ontwerpen. De eerste stappen omvatten diepgaand onderzoek naar geavanceerde zonne-energietechnologieën, het ontwerpen van compacte en draagbare producten, en het aangaan van samenwerkingen met partners die onze toewijding aan duurzaamheid deelden.

Onze onderneming groeide gestaag, gedreven door ons enthousiasme en de positieve reacties van gebruikers die de voordelen van draagbare zonne-energie begonnen te ervaren. Gedurende deze periode bleven we gefocust op innovatie, kwaliteit en het begrijpen van de diverse behoeften van onze klanten.

Nu, met een sterke basis en een groeiende gemeenschap van gebruikers, blijven wij als Solar-OnTheGo toegewijd aan onze missie. We blijven ons inzetten voor voortdurende verbetering en streven naar nieuwe manieren om bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Het is onze collectieve toewijding die ons drijft om duurzame energie voor iedereen toegankelijk te maken, waar ter wereld ze zich ook bevinden.

Motivatie

Wij zijn gestart vanuit de overtuiging dat energie een essentieel recht is dat niemand mag ontzegd worden, ongeacht waar ze zich bevinden. Onze motivatie kwam voort uit het verlangen om een positieve bijdrage te leveren aan de wereldwijde verschuiving naar duurzame energiebronnen. We zagen een groeiende vraag naar draagbare energie, vooral in gebieden waar traditionele elektriciteitsbronnen tekortschoten.

 

 

Onze eerste vergadering in 2003