Diensten

Binnen Solar-OnTheGo bieden wij twee kernservices aan om duurzame energie toegankelijk te maken:

  1. Laadpalen: Onze laadpalenservice stelt bedrijven en gemeenschappen in staat om elektrische voertuigen op te laden met behulp van groene energie. Wij leveren en installeren efficiƫnte en betrouwbare laadinfrastructuur, waardoor klanten hun voertuigen kunnen opladen met een gerust hart, wetende dat ze bijdragen aan een schonere en duurzamere mobiliteit.

  2. Zonnepanelen: Met onze zonnepanelenservice leveren wij hoogwaardige en draagbare zonne-energieoplossingen. Of het nu gaat om compacte zonnepanelen voor op reis of grotere systemen voor energievoorziening in afgelegen gebieden, wij streven ernaar om duurzame energiebronnen voor iedereen beschikbaar te maken. Onze zonnepanelen zijn ontworpen om betrouwbaarheid te bieden, waar je ook bent, en dragen bij aan de transitie naar een groenere energieomgeving.

Laadpalen

Laadpalen zijn speciale installaties waarmee elektrische voertuigen hun batterijen kunnen opladen. Ze bieden een gestandaardiseerde interface voor het aansluiten van elektrische auto's en leveren elektriciteit om de batterij op te laden, waardoor een handige en duurzame oplaadoplossing wordt geboden voor eigenaren van elektrische voertuigen.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn installaties die zonlicht omzetten in elektriciteit. Ze bestaan uit cellen die zonnestralen opvangen en die vervolgens deze zonnestralen veranderen in stroom. Deze stroom kan dan worden gebruikt om elektrische apparaten van energie te voorzien. Het is een milieuvriendelijke manier om elektriciteit te produceren, omdat het gebruikmaakt van de zon, een hernieuwbare bron, en helpt de afhankelijkheid van niet-duurzame energiebronnen te verminderen.

Heeft u interesse of heeft u nog vragen?